Een krachtig framework voor maatwerk applicaties.

Wij maken voor het ontwikkelen van maatwerk applicaties vaak gebruik van Laravel. Laravel is een krachtig framework waarmee uitgebreide webapplicaties kunnen worden gebouwd.

2011 Lancering Laravel
50,000 Ontwikkelaars
15.000 Modules
685.868 Laravel applicaties

Simpel van opzet. Met een rijke uitrusting.

Laravel is een open source framework geschreven in PHP en sinds 2011 op de markt. Het framework is simpel van opzet en heeft een rijke uitrusting als het om veelgebruikte functionaliteiten gaat.

Met Laravel is het daarom mogelijk om snel een eerste opzet te maken voor een webapplicatie. Door de uitgebreide basis hoeft over tal van zaken niet meer nagedacht te worden. En dat maakt de ontwikkeltijd van een applicatie korter.

Achter Laravel zit een uitgebreide community. Wereldwijd werken duizenden programmeurs aan het framework en delen hun kennis. Ze zorgen ervoor dat er steeds weer nieuwe modules worden ontwikkeld en ook dat er veel documentatie over het framework beschikbaar is, wat helpt bij het programmeren van maatwerk.

Met Laravel bouw je makkelijk en snel schaalbare maatwerkapplicaties.

Peter Alserda

Senior developer bij Alserda

Stabiele basis voor maatwerk applicaties.

Laravel is een modern, snel, maar ook degelijke framework. Laravel vormt dan ook een stabiele basis om grote en flexibele maatwerk applicaties te ontwikkelen. En door te ontwikkelen.

Laravel heeft een snelle opmars gemaakt en wordt door veel bedrijven gebruikt voor maatwerkapplicaties of onderdelen van applicaties. Zo maken de betaalplatformen Mollie en Stripe gebruik van Laravel. Andere bedrijven die Laravel gebruiken zijn onder meer Twitch, New York Times, BBC en HelloFresh.

Met overtuiging.

Er zijn veel frameworks waarvan programmeurs gebruiken kunnen maken. Elk framework heeft zijn unieke kenmerken, maar wij kiezen voor de ontwikkeling van webapplicaties met overtuiging voor Laravel.

Applicaties werken snel

Webapplicaties gebouwd in Laravel werken snel. De architectuur van het framework zorgt ervoor dat processen door de software in hoog tempo worden afgehandeld. Dat verbetert het gebruiksgemak.

Meegroeien met datastroom of organisatie

Door de structuur van de software en de ingebouwde functionaliteiten is Laravel goed schaalbaar. Daardoor kan een applicatie meegroeien met de organisatie of de datastroom.

Testsoftware om bugs te voorkomen

Laravel beschikt over ingebouwde testsoftware. Daarmee worden onder meer bugs opgespoord in nieuw toegevoegde code. Op die manier zijn fouten bij de oplevering te voorkomen.

Eenvoudig te koppelen aan andere applicaties

Laravel heeft een groot aantal standaard API’s. Daarmee kunnen webapplicaties eenvoudig worden gekoppeld met andere systemen. Maar ook inloggen via een andere applicatie is makkelijk te realiseren.

Steeds meer modules beschikbaar

Laravel is een open source framework. Via de community werken veel programmeurs aan Laravel. Daardoor komen steeds meer modules beschikbaar. Dat zorgt voor lagere ontwikkelkosten.

Opleiding en certificering.

Laravel is een open source framework waarmee iedereen kan leren werken. Maar omdat iedereen het kan leren, hoe meet je dan de kwaliteit? Daarom stimuleren we onze ontwikkelaars om het Laravel certificaat te halen. Want code schrijven kan iedereen. Maar code zonder ruis, effectief, schoon en gestructureerd, dat moet je kunnen bewijzen.

“Het gehele ecosysteem wat om het framework Laravel is gebouwd, vind ik indrukwekkend. Er is eigenlijk altijd wel een oplossing voor elke use-case die we tegen het lijf lopen.“ Jos de Vries Back-end developer bij Alserda